administrator , 08.10.2023

Alice

Ve čtvrtek 5. října 2023 k nám do školy přijel pan Petr Toman. Dostavila se i školka. Když jsme se usadili, dozvěděli jsme se, co budeme celou hodinu dělat.

Nejprve jsme si řekli něco o rytmu. To probíhalo tak, že každý dostal nějaký nástroj a hráli jsme, jak nám pan Toman řekl. Poté jsme tancovali. Nesmím zapomenout na africké bubny nazývané djembe. Pan Toman vybral sedm holek a šest kluků a bubnovali jsme. Na konci se pár holek postavilo proti klukům a měli jsme repový rozhovor. Byla to legrace. Ještě jsme dostali samolepky a byl konec.

Moc jsme si to užili.   

Dominik

Dnes, 5. října, jsme měli rytmickou show. Přišla na ni i školka.

Byly tam všechny možné nástroje a africké bubny. Položili jsme v tělocvičně lavičky, sedli jsme si a poslechli jsme si první písničku. Pak jsme šli tančit, poté jsme chvíli hádali, proč má ten buben dole díru. Bylo to kvůli zvuku. Vzali jsme si nástroje a bubny a zkoušeli jsme hrát. Zase jsme šli tančit a vedli jsme rytmický rozhovor. Ještě jsme si poslechli písničku.

Moc se mi to líbilo.  

Martin

5. října jsme byli na rytmické show.

Byly tam rytmické nástroje a spousta dalších věcí. Měli jsme si vybrat dvojici. Já jsem byl s Járou. Když jsme dotancovali, dostali jsme nějaké nástroje a na ty jsme hráli. Potom jsme si měli vybrat nějakou holku. Já jsem zase tančil s Jaromírem, protože už na mě žádná nezbyla. Pak jsme hráli na djembe. To jsou africké bubny. Pan Toman si vybral sedm holek a sedm kluků a vymýšleli jsme si různé rýmy. A zase jsme tancovali. Několikrát jsem byl na podiu.

Moc se mi to líbilo.

Hana  

Dnes byla rytmická show. Připravil nám jí Petr Toman.

Na začátku nám zahrál něco rytmického. Pak jsme šli tancovat. Měl s sebou africké bubny a na ty jsme si taky zahráli. Trochu nám to šlo. Potom si holky měly vybrat kluky a tancovat s nimi. Také nám všem dovolil vzít si jeden nástroj. Všichni začali chrastit, byl tam tedy velký hluk.

Nakonec nám dal samolepky. Moc se mi to líbilo a doufám, že to ještě někdy uvidím.

Karolína

Dne 5. října k nám do školy přijel pan Petr Toman. Připravil si pro nás rytmickou show.

Nejprve jsme si poslechli píseň. Pak jsme si dali kvíz a zkusili hrát na africké bubny. To nám celkem šlo. Poté jsme tancovali. Udělali jsme si dvojice a vedli takový repový rozhovor. Na rozloučenou jsme zase tancovali. Pak už jsme jen dostali samolepku.

Moc se mi to líbilo a myslím, že i ostatním.